ING Bank

Logo ING

ING Bank

Bij ING Bank was ik (senior) interne communicatieadviseur voor diverse afdelingen.

Bij het IMC – ING Mobiliteitscentrum – was ik eerst verantwoordelijk voor de interne communicatie richting de boventallige en preventief mobiele medewerkers. Na enige tijd ben ik gevraagd om de interne communicatie te verzorgen bij het divisie brede programma Lifetime Employability. Ik heb hier een interne communicatiecampagne en een zeer uitgebreid intranet opgezet. De campagne en het intranet informeerden de medewerkers over employability en motiveerden ze om gebruik te maken van de HR tools die daarvoor beschikbaar waren.

Na het samengaan van het programma Lifetime Employability en het mobiliteitscentrum, ontstond het Expert Centre Employability. Voor deze afdeling heb ik de gehele interne communicatie opgezet en uitgevoerd richting medewerkers, maar heb ik ook nieuwsbrieven voor het management ontwikkeld en geschreven. Tevens heb ik operationeel leiding gegeven aan de vaste communicatieadviseur en een intranetplatformmigratie begeleid.

Mijn derde opdracht bij ING Bank was voor het outsourcingsprogramma Geldservice Nederland. Voor dit programma heb ik de interne communicatie opgezet en uitgevoerd voor de begeleiding van ING medewerkers naar het nieuwe bedrijf, Geldservice Nederland (GSN).

Jaar: 2006 – 2012 (over verschillende periodes)

  • Clearly Communications - KvK: 34289637

  • © 2008-2023 Clearly Communications