• Poster met de tekst: "There is no such thing as rubbish Only raw material" - Photo by zaraEsque
    "There is no such thing as rubbish. Only raw material" - Pamela Graham

Online Projectmanager

Mijn kennismaking met intranet in 2000, staat aan de wieg van mijn passie voor online media. Met zeventien jaar ervaring in online communicatie kan ik bedrijven van dienst zijn met uiteenlopende online communicatieprojecten. Mijn focus als online projectmanager ligt met nadruk op communicatie. Daarnaast heb ik ook de nodige kennis van de IT-kant van online media, waardoor ik een uitstekende gesprekspartner ben voor je IT-afdeling of IT-provider.

Wat kan ik specifiek voor je betekenen?

Wil je een redesign van je internet site, wil je een intranet opzetten, of misschien heb je een digitale nieuwsbrief of online klanttevredenheidsonderzoek nodig, maar weet je niet hoe je zoiets moet aanpakken? Ik help je bij:

  • het opstellen van communicatie- & marketingdoelen voor het online project;
  • het structuren en prioriteren van de vereisten voor het project en het eindproduct;
  • het opstellen van de diverse briefings en het kiezen van de juiste leveranciers;
  • het managen van de diverse leveranciers;
  • de implementatie van het eindproduct;
  • de eventuele interne communicatie en borging van verantwoordelijkheden voor het eindproduct, binnen je organisatie.

Mijn expertise als online projectmanager

Mijn alertheid, mijn vermogen om logisch te denken en gestructureerde aanpak zorgen voor een soepel projectproces. Dat iedereen met plezier aan het project werkt, is voor mij net zo belangrijk als een succesvol eindresultaat. Simpelweg omdat het een niet zonder het ander kan! Ik ken de behoeften van de verschillende projectpartijen goed en weet welke ‘taal’ (vakjargon) ze spreken. Communicatie is ook binnen een project key en ik pas mijn communicatie aan, aan de behoeften en ‘taal’ van de ontvanger. Als online generalist, heb ik een breed blikveld binnen een online project en heb naast projectmanagement en communicatie ook veel expertise op het gebied van content (marketing), huisstijlen, PhotoShop, CMS’en, HTML, webdesign en usability.

Webdesign en webbouw

Wellicht niet geheel als projectmanagement te betitelen, maar in mijn portfolio hieronder vind je ook de websites die ik ontworpen en gebouwd heb in de afgelopen jaren. Voor sommige van deze websites heb ik ook de copywriting gedaan. Een aantal sites onderhoud ik nog steeds regelmatig.


Mijn werkervaring als Online Projectmanager & Webdesigner

Kijk op LinkedIn voor een chronologisch overzicht van mijn werkervaring als online projectmanager


Leave a Comment

We do not share your information with anyone else or publish your email. *Required fields.  • Clearly Communications - KvK: 34289637

  • © 2008-2017 Clearly Communications